LIFESTYLE

Ηχηρές απουσίες από το DanSing Special! Ποιοι δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν και γιατι

Ηχηρές απουσίες από το DanSing Special! Ποιοι δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν και γιατι

Στο DanSing Special που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχουν και απουσίες!

Μήνες δουλειάς και σκληρής «προπόνησης» είτε για τα ζευγάρια στο χορό και στο τραγούδι αφού πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό σόου όπου όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για τους εαυτούς τους αλλά και για τον κόσμο.

Μην ξεχνάμε ότι σκοπός του Dansing for you 5 είναι η προσπάθεια μέσα απο τα τηλεφωνήματα να μαζευτούν όσο πιο πολλά χρήματα χρειάζεται για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (καθώς θα λάβει όλα τα έσοδα από τα τηλεφωνήματα).

Μπορεί νικητές στην κατηγορία του χορού να στέφθηκε η Καρολίνα Πελεντρίτου και ο Πάυλος Λαζάρου ενώ στο τραγούδι είναι η Αντωνία Χαραλάμπους και ο Ερμογένης Σκιτίνης, ωστόσο την Κυριακή 27 Μαρτίου έρχεται το  DanSing Special όπου όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα εμφανιστούν ξανά στη σκηνή για ένα μοναδικό θέαμα αλλά και να ανακοινώσουν το ποσό όπου μαζεύτηκε απο τα τηλεφωνήματα δίνοντας το,στον  Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων .

Κάποιοι όμως θα απουσιάζουν. Η Φανή Σωκράτους η οποία διαγωνιζόταν στον χορό δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και συγκεκριμένα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο παρτενέρ της Χάρης Χριστοδούλου θα χορέψει με την Χριστιάνα Θεοδώρου καθώς ο John Olariou, δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στο Dansing Special μιας και συμμετέχει στο 11th Cyprus Salsa Congress.

Συμφωνα με τις πληροφορίες μας κάποιοι θα καθυστερήσουν να φτάσουν στον χώρο προετοιμασίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ μεχρι τώρα δεν έχει ακουστεί κάποια άλλη απουσία!

Για να δούμε τι θα γίνει στο τελευταίο Dansing και τι ποσό έχει μαζευτεί!

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top