Έσπειρε τον τρόμο μεθυσμένος οδηγός στην κατεχόμενη Λευκωσία! Προκάλεσε σύγκρουση 6 αυτοκινήτων και τραυμάτισε 3 πρόσωπα

Έσπειρε τον τρόμο μεθυσμένος οδηγός στην κατεχόμενη Λευκωσία! Προκάλεσε σύγκρουση 6 αυτοκινήτων και τραυμάτισε 3 πρόσωπα

Άναυδοι παρακολουθούσαν την τρελή πορεία αυτοκινήτου που ερχόταν κατά πάνω τους περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί το απόγευμα της Κυριακής 27/3 στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο 19χρονος ο οποίος φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έχασε τον έλεγχο του σαλούν οχήματος του, το οποίο όπως αναφέρεται είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να προκαλέσει τη σύγκρουση 6 αυτοκινήτων κοντά σε φώτα τροχαίας.

Ο 19χρονος οδηγός που έσπειρε τον πανικό και τον τρόμο δεν τραυματίστηκε, ωστόσο από τις καραμπόλες και το χάος που δημιουργήθηκε τραυματίστηκαν (ευτυχώς ελαφρά) άλλα τρία πρόσωπα που επέβαιναν σε άλλα οχήματα και μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE