ΚΥΠΡΟΣ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα 4χρονης στους πρόσφυγες: «Σας αγαπάμε και δεν θέλουμε να πάθετε κακό»

ΚΥΠΡΟΣ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα 4χρονης στους πρόσφυγες: «Σας αγαπάμε και δεν θέλουμε να πάθετε κακό»

Ένα γράμμα απο μια τετράχρονη Κύπρια συγκίνησε πολύ κόσμο!

Μαθήματα ανθρωπιάς απο ένα τετράχρονο κοριτσάκι απο την Κύπρο, το οποίο βλέπωντας στην τηλεόραση όσα συμβαίνουν με τους πρόσφυγες στην Ειδομένη θέλησε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο.

Η οικογένεια της μάζεψε προμήθειες με αφορμή την εκστρατεία 'Ζητήται Ελπίς' για να της στείλει στους πρόσφυγες και η τετράχρονη, ζήτησε μια χάρη απο την μητέρα της. Αυτή ήταν να την βοηθήσει να γράψει ένα γράμμα σε αυτούς τους ανθρώπους!

Η μητέρα της δημοσίευσε το γράμμα της κόρης της, το οποίο συγκίνησε και μετέφερε το αγνό μήνυμα της προσφοράς και της ανθρωπιάς.

«Η κόρη μου σήμερα με έκανε πολύ περήφανη. Εκτός του ότι με βοήθησε να μαζέψω τις προμήθειες που θα στέλναμε στους πρόσφυγες στην Ειδομένη μέσω της εκστρατείας 'Ζητήται Ελπίς', μου υπαγόρευσε και ένα γράμμα που ήθελε να παραδώσει η ίδια μαζί με τις προμήθειες. Η ωρα 9 το πρωί λοιπόν πήρε το πιο πολυτιμο της μάθημα μέχρι σήμερα- οτι πρέπει να νοιαζομαστε για τους συνανθρώπους μας και να τους βοηθαμε όσο μπορούμε. Μου θύμισε και μένα οτι δε πρέπει ποτέ να χάνουμε τη παιδική μας αθωότητα, τα αγνά μας συναισθηματα και τη πίστη μας προς τους ανθρώπους».

Διαβάστε το γράμμα της τετράχρονης


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE