Χρήστος Χρήστου: «Μας αναγκάζουν να γίνουμε πρόσφυγες» Δεν δίνουν το Τσίρειο στην ΑΕΖ

Χρήστος Χρήστου: «Μας αναγκάζουν να γίνουμε πρόσφυγες» Δεν δίνουν το Τσίρειο στην ΑΕΖ

"Γιατί να φύγουμε από την πόλη μας, γιατί να φύγουμε από τη Λεμεσό" ήταν το παράπονο το οποίο εξέφρασε ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΖ Ζακακίου Χρήστος Χρήστου.

Ο ισχυρός άντρας των «πράσινων» του Ζακακίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Sports Time» στο Capital με τον Πόλυ Χαραλάμπους και μεταξύ άλλων, τόνισε ότι αναγκάζουν την ομάδα να παίξει στην Πάφου, αφού το Τσίρειο δεν μπορεί να φιλοξενήσει άλλη ομάδα πέραν της ΑΕΛ του Απόλλωνα και του Άρη.

Ο κ. Χρήστου επεσήμανε ότι θα στείλουν επιστολή στην ΚΟΠ, με την οποία θα ζητούν να βρεθεί μια λύση ώστε η ομάδα να παίξει στη Λεμεσό.

Συμπλήρωσε παράλληλα πως παλαιοτέρα έπαιξε στο Τσίρειο και η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς και θα μπορούσε να ακολουθηθεί αυτό το παράδειγμα, με τις δυο ομάδες να παίζουν εντός έδρας και τις άλλες δυο εκτός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.