ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ! Έναρξη σχεδίων επιχορήγησης από τον ΚΟΤ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ! Έναρξη σχεδίων επιχορήγησης από τον ΚΟΤ

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες και ποια η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ανακοινώνει την έναρξη των πιο κάτω σχεδίων επιχορήγησης μέρους του κόστους της δαπάνης για:

•    ανακαίνιση υφιστάμενων εγκεκριμένων κοινόχρηστων και βοηθητικών χώρων και  αντικατάσταση εξοπλισμού  Κέντρων Αναψυχής.

•    δημιουργία, αναβάθμιση η/και συμπλήρωση εξειδικευμένου εξοπλισμού και υποδομής για τη φιλοξενία και εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρίες σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και κέντρα αναψυχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες και έντυπα αίτησης από την Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού, τα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία Επιθεωρητών του Οργανισμού ή από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.visitcyprus.biz 

Σημειώνεται ότι η υποβολή αιτήσεων στα Γραφεία του Οργανισμού θα αρχίσει από  τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE