Το δημόσιο ευχαριστώ της Αριστοτέλους! «Νιώθω ευγνώμων...»

Το δημόσιο ευχαριστώ της Αριστοτέλους! «Νιώθω ευγνώμων...»

Για την παρουσιάστρια του Mega άξιζε όλη η διαδρομή...

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους με ένα post της στο instagram θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν το φιλανθρωπικό σόου του Mega, DanSing For You 5, το οποίο στο τέλος παρέδωσε μια επιταγή με το ποσό των 60 χιλιάδων ευρώ στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Όπως έγραψε θέλοντας να ευχαριστήσει συμμετέχοντες και κοινό « Αξιζε ολη τη διαδρομη...!!60,000 ευρω στον Πασυκαφ μεσα απο το Dansing for you και ολη την αγαπη σας που το στηριξατε για 5η χρονια..!!ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολους σας μεσα απο την καρδια μου..Νιωθω ευγνωμων...ευχαριστουμε ολοι παρα πολυ..!!». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE