Θεοχάρους: «Ο Σούλτς παρουσίασε τις φιλοτουρκικές του θέσεις»

Θεοχάρους: «Ο Σούλτς παρουσίασε τις  φιλοτουρκικές του θέσεις»

Τις φιλοτουρκικές του θέσεις παρουσίασε ο Σουλτς, αναφέρει το Κίνημα Αλληλεγγύη

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, “σε κανένα σημείο είτε της ομιλίας του στη Βουλή των Αντιπροσώπων, είτε στις δημόσιες του δηλώσεις, δεν αναφέρθηκε στις πραγματικότητες στην Κύπρο, δηλαδή ότι το Κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής, και όχι συμφιλίωσης μεταξύ δύο κοινοτήτων που έχουν διαφορές”, αναφέρει το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Προσθέτει, σε ανακοίνωσή του, ότι ο κ. Σουλτς, “παρουσίασε και επί κυπριακού εδάφους τις φιλοτουρκικές του θέσεις, υπερασπιζόμενος το θύτη και όχι τα θύματα της κυπριακής τραγωδίας”.

Καταλήγοντας, το Κίνημα Αλληλεγγύη, αναφέρει πως “συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Σουλτς ότι η Ευρώπη θα είναι πραγματικά πλήρης όταν ολόκληρη η Κύπρος γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, αλλά η ελεύθερη Κύπρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE