Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας την Τετάρτη ο αεροπειρατής των Αιγυπτιακών αερογραμμών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας την Τετάρτη ο αεροπειρατής των Αιγυπτιακών αερογραμμών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου ο άνδρας ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αεροπειρατεία σε αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών, το οποίο προσγειώθηκε το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία ο αεροπειρατής ανακρίθηκε από μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας.
 
Εν τω μεταξύ γύρω στις 18.50 απόψε προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας αεροσκάφος των Αιγυπτιακών αερογραμμών το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση για την Κύπρο.
 
Το αεροσκάφος που αναμένεται να αναχωρήσει πριν τις οκτώ το βράδυ, θα παραλάβει ορισμένους από τους επιβάτες που βρίσκονταν στο αεροπλάνο των Αιγυπτιακών Αερογραμμών στο οποίο σημειώθηκε το πρωί η αεροπειρατεία για να τους μεταφέρει πίσω στην Αίγυπτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!