Πέρασαν τα χρόνια: Δείτε πως είναι σήμερα ο «Μάικ» από τη δημοφιλή σειρά «Οι Τάκκοι»

Πέρασαν τα χρόνια: Δείτε πως είναι σήμερα ο «Μάικ» από τη δημοφιλή σειρά «Οι Τάκκοι»

Πρόκειται για ένα από τους αγαπημένους χαρακτήρες στην Κυπριακή τηλεόραση, αφού η συμμετοχή του στη σειρά «Οι Τάκκοι» τον έκαναν ευρύτερα γνωστό και αναγνωρίσιμο σε όλο το νησί. Όμως απο το 2002-06 που προβαλλόταν η σειρά έχουν περάσει 10 χρόνια. Που να είναι και τι να κάνει άραγε σήμερα;

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για τον ηθοποιό Πέτρο Πέτρου ή τον τηλεοπτικό Mαικ Tάκκo που με την ατάκα του «Κόκο κόττα» έμεινε χαραγμένος στη μνήμη όλων όσοι έβλεπαν φανατικά την κωμική σειρά του Sigma.

Ο ηθοποιός από την Πάφο, τα τελευταία 19χρονια (με κάποια μικρά διαλείμματα) ζει και εργάζεται στην Αθήνα, φτιάχνοντας ένα καλό όνομα. Τη φετινή σεζόν, συμμετέχει σε δυο θεατρικές παραστάσεις (Speed Date και Μάνα είναι μόνος ένας) στο πλευρό αξιόλογων Ελλήνων ηθοποιών ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο Πέτρος ιδιαίτερα πρόσχαρος και ευγενικός μας μίλησε για επαγγελματικά του σχέδια και κλείσαμε ραντεβού για ένα καφέ εντός της ερχόμενης εβδομάδας στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE