Δεν κατεβαίνει Βουλευτής ο «Μάλε»! Το μήνυμα του στην ΕΔΕΚ

Δεν κατεβαίνει Βουλευτής ο «Μάλε»! Το μήνυμα του στην ΕΔΕΚ

Ντόρος δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του πρώην άσσου των Κυπριακών γηπέδων, όταν η ΕΔΕΚ έριξε στο τραπέζι το όνομα του για τις Βουλευτικές εκλογές του 2016.

Μέτα από δεύτερες σκέψεις και συλλογισμό ο «Μάλε» αποφάσισε ότι η πολιτική δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο ίδιος και προτιμά να επικεντρωθεί στα αθλητικά δρώμενα. Ωστόσο αφήνει ανοιχτή την πόρτα στην ΕΔΕΚ αν θέλει να κάνει πράξει τα όσα αρχικά είχαν συζητήσει στη βάση δημιουργίας τμήματος που θα ασχολείται με τα θέματα αθλητισμού

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook ο Κώστας Μαλέκκος

Μετά από αρκετό θόρυβο για τυχόν ανάμιξη μου στην πολιτική, θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο πολιτικό κόμμα της Ε.Δ.Ε.Κ. και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Μαρίνο Σιζόπουλο.

Η αρχική μας συζήτηση έγινε στη βάση δημιουργίας τμήματος που θα ασχολείται με τα θέματα του Αθλητισμού, κάτι το οποίο ισχύει και τώρα και με τιμά ιδιαίτερα ως άτομο.

Είναι ένα κόμμα αγνό προς τον αθλητισμό, που δεν χρησιμοποίησε ποτέ τον αθλητισμό για προεκλογικά συμφέροντα.

Είμαι στη διάθεση της Ε.Δ.Ε.Κ. για το κομμάτι του Αθλητισμού, γιατί σκάνδαλα δεν υπάρχουν μόνο στην έξω κοινωνία αλλά χειρότερα και στην κοινωνία του αθλητισμού.

Διαθέτοντας αρκετές εμπειρίες και αναγνωρίσεις στον χώρο του Αθλητισμού, πρόθεση μου δεν είναι η αναγνώριση και τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά το μέλλον του Αθλητισμού και κυρίως του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.