Δεν κατεβαίνει Βουλευτής ο «Μάλε»! Το μήνυμα του στην ΕΔΕΚ

Δεν κατεβαίνει Βουλευτής ο «Μάλε»! Το μήνυμα του στην ΕΔΕΚ

Ντόρος δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του πρώην άσσου των Κυπριακών γηπέδων, όταν η ΕΔΕΚ έριξε στο τραπέζι το όνομα του για τις Βουλευτικές εκλογές του 2016.

Μέτα από δεύτερες σκέψεις και συλλογισμό ο «Μάλε» αποφάσισε ότι η πολιτική δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο ίδιος και προτιμά να επικεντρωθεί στα αθλητικά δρώμενα. Ωστόσο αφήνει ανοιχτή την πόρτα στην ΕΔΕΚ αν θέλει να κάνει πράξει τα όσα αρχικά είχαν συζητήσει στη βάση δημιουργίας τμήματος που θα ασχολείται με τα θέματα αθλητισμού

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook ο Κώστας Μαλέκκος

Μετά από αρκετό θόρυβο για τυχόν ανάμιξη μου στην πολιτική, θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο πολιτικό κόμμα της Ε.Δ.Ε.Κ. και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Μαρίνο Σιζόπουλο.

Η αρχική μας συζήτηση έγινε στη βάση δημιουργίας τμήματος που θα ασχολείται με τα θέματα του Αθλητισμού, κάτι το οποίο ισχύει και τώρα και με τιμά ιδιαίτερα ως άτομο.

Είναι ένα κόμμα αγνό προς τον αθλητισμό, που δεν χρησιμοποίησε ποτέ τον αθλητισμό για προεκλογικά συμφέροντα.

Είμαι στη διάθεση της Ε.Δ.Ε.Κ. για το κομμάτι του Αθλητισμού, γιατί σκάνδαλα δεν υπάρχουν μόνο στην έξω κοινωνία αλλά χειρότερα και στην κοινωνία του αθλητισμού.

Διαθέτοντας αρκετές εμπειρίες και αναγνωρίσεις στον χώρο του Αθλητισμού, πρόθεση μου δεν είναι η αναγνώριση και τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά το μέλλον του Αθλητισμού και κυρίως του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE