LIFESTYLE

«Μόνιμη» κάτοικος Κύπρου η Γκαγκάκη! Με ποιο κανάλι έκλεισε;

«Μόνιμη» κάτοικος Κύπρου η Γκαγκάκη! Με ποιο κανάλι έκλεισε;

Κάποιοι έγραφαν ότι πάει στο Σιγμα, άλλοι πως θα είναι η παρουσιάστρια του νέου talent show του Mega. Όμως αυτή είχε άλλα πλάνα....

Πλέον είναι επίσημο, μιας και το κανάλι του Αρχαγγέλου το ανακοίνωσε και πλέον η Κατερίνα Γκαγκάκη αναλαμβάνει σύμβουλος διοίκησης του Mega σε θέματα επικοινωνίας, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία της με το MEGA Κύπρου και με αντικείμενο την περαιτέρω διαμόρφωση και ενίσχυση της επικοινωνιακής διαχείρισης των δραστηριοτήτων του καναλιού μέχρι τη λήξη της χρονιάς.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι Επικοινωνιολόγος. Από την αρχή της επαγγελματικής της πορείας έχει εργαστεί ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σε πολυεθνικούς και ελληνικούς οργανισμούς, αναλαμβάνοντας τη δημιουργία και τη διαχείριση της εικόνας εταιριών, ΜΚΟ, προϊόντων και φυσικών προσώπων.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναπτύσσοντας και υλοποιώντας ολοκληρωμένη στρατηγική Εταιρικών Υποθέσεων σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης του Ομίλου.

Παράλληλα συμμετείχε σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Σήμερα δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητη Σύμβουλος Επικοινωνίας σε εταιρίες στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία και ως ραδιοφωνική παραγωγός.

Εμείς της ευχόμαστε καλές επιτυχίες στο νέο της επαγγελματικό εγχείρημα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top