LIFESTYLE

Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της Αριστοτέλους! Έκλαιγε στα παρασκήνια η Χριστιάνα

Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της Αριστοτέλους! Έκλαιγε στα παρασκήνια η Χριστιάνα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η αποχώρηση συνεργάτιδας της Χριστιάνας Αριστοτέλους από την εκπομπή «Για Σένα»! Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παραιτήθηκε και πάει στον Alpha.

O λόγος για την πανελίστρια της εκπομπής Χριστιάνα Αντωνίου η οποία εδώ και λίγες μέρες είχε ενημερώσει τη διεύθυνση του σταθμού για την αποχώρηση της, με την εκπομπής της Πέμπτης 31 Μαρτίου να ήταν η τελευταία της.

Αμέσως μετά το τέλος του «Για Σένα» το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με την Χριστιάνα Αντωνίου να βάζει τα κλάματα και να αποχαιρετά ένα ένα τους συντελεστές της εκπομπής, που της ετοίμασαν και ένα μικρό πάρτι έκπληξη, θέλοντας έτσι να την ευχαριστήσουν για τα όσα πέρασαν μαζί.

Πληροφορίες της στήλης lifestyle της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι η δημοσιογράφος από τη Λευκωσία έχει συμφωνήσει ήδη με τον Alpha Ελλάδος και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, κάτι το οποίο η ίδια ήθελε διακαώς και ανέφερε στο παρελθόν πολλές φορές στον τηλεοπτικό αέρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου (κριτής στο Star Κύπρος) κρύβεται πίσω από τη μεταγραφή της πολύ  υποσχόμενης δημοσιογράφου στο κανάλι της Κάντζας, καθώς μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην Ελένη Μενεγάκη για το ταλέντο και τα χαρίσματα της Χριστιάνας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας η νεαρή πανελίστρια πριν από λίγες μέρες βρέθηκε τετ-α-τετ και συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στη Λευκωσία, όταν η παρουσιάστρια «κατέβηκε» στο νησί για την παρουσίαση του προγράμματος του Alpha Κύπρου.

Χαρούμενη Πρωταπριλιά στην  Χριστιάνα Αντωνίου, στην Ελένη Μενεγάκη και όλο το παρεάκι του  «Για Σενα»! Και του χρόνου με υγεία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top