Ryanair: «Ανοίγει τα φτερά της» και στη Βουλγαρία

Ryanair: «Ανοίγει τα φτερά της» και στη Βουλγαρία

Στη Βουλγαρία θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται από τον Οκτώβριο η Ryanair, όπως ανακοίνωσε ο εμπορικός της διευθυντής David O'Brien, στα πλαίσια της στρατηγικής της να ενισχύσει την παρουσία της και σε μικρότερες αγορές.

Η Ryanair σκοπεύει να επενδύσει το ποσό των 300 εκατ. δολαρίων προκειμένου να «κλείσει» τρεις θέσεις στο αεροδρόμιο της Σόφιας, από το οποίο θα «καλύψει» 21 προορισμούς.

Η εταιρεία στοχεύει να μεταφέρει έως και 1,5 εκατ. επιβάτες από το αεροδρόμιο της Σόφιας αλλά και αυτό του Plotiv έως το 2017, όπως διευκρίνισε ο κ. O'Brien, από 700.000 που εκτιμάται ότι θα είναι φέτος.

Οι προορισμοί θα αφορούν ταξίδια από τη Σόφια προς Βερολίνο, Βαρκελώνη, Βαλένθια, Μιλάνο και Αθήνα, μεταξύ άλλων.

Πηγή: NewMoney

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE