Εκδήλωση αφιερωμένη στο Σακχαρώδη Διαβήτη

Εκδήλωση αφιερωμένη στο Σακχαρώδη Διαβήτη

Ο Τομέας Κοινοτικής Νοσηλευτικής του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών διοργανώνει εκδήλωση επί ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου και η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στο Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με της Υπηρεσίας Κατ’ Οίκον Νοσηλείας του Υπουργείου Υγείας καθώς και των επαρχιακών επιτροπών Λεμεσού και Πάφου του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου.

Οι δραστηριότητες της εκδήλωσης θα περιλαμβάνουν έλεγχο της γλυκόζης αίματος και της αρτηριακής πίεσης καθώς και συμβουλευτική για την πρόληψη και διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Στη Λεμεσό η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο My Mall Limassol, ώρα: 11:00 – 16:00 και στην Πάφο στο Kings Anenue Mall, 11:00 - 16:00

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με μία φράση απάντησε ο ΠτΔ για τον ανασχηματισμό - Τι είπε για τα σενάρια που ακούγονται

Με μία φράση απάντησε ο ΠτΔ για τον ανασχηματισμό - Τι είπε για τα σενάρια που ακούγονται

Στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού της Κυβέρνησης κλήθηκε να απαντήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά το πέρας του μνημοσύνου των 11 πεσόντων Ηρώων και Αγνοουμένων της Κοινότητας Έμπας.

BEST OF TOTHEMAONLINE