ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Πολάκης και Παντελίδης στο Αρχηγείο για κατάθεση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Πολάκης και Παντελίδης στο Αρχηγείο για κατάθεση

Την πύλη του Αρχηγείου της Αστυνομίας περνούν οι στενοί συνεργάτες του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, στο πλαίσιο διερεύνησης των ισχυρισμών του Δημάρχου Πάφου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη  

Αμείωτο το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο σκάνδαλο των σκουπιδιών μετά τις νέες καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, την Τρίτη, 5/4 στο Αρχηγείο Αστυνομίας. Ο Δήμαρχος εμπλέκει μεγάλο αριθμό υψηλών προσωπικοτήτων.

Στο στόχαστρο μπήκε και ο αείμνηστος πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Τάσσος Παπαδόπουλος, τον οποίον υπεραμύνθηκαν η ηγεσία του ΔΗΚΟ  και το Κέντρο Μελετών «Τάσσος Παπαδόπουλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η ανακριτική ομάδα για το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ Πάφου – ΧΥΤΥ Κόσιης, διερευνά εις βάθος τους ισχυρισμούς του κυρίου Φαίδωνος.

Στο πλαίσιο αυτό για κατάθεση την πύλη του Αρχηγείου μία μέρα μετά τις νέες καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου πέρασε ο στενός συνεργάτης του Τάσσου Παπαδόπουλου Πολάκης Σαρρή, ενώ την Πέμπτη, (7/4) θα μεταβεί για κατάθεση και ο Χρύσης Παντελίδης.

Ο Πολάκης Σαρρής από το 2003 μέχρι και το 2006 διετέλεσε Προεδρικός Επίτροπος στην κυβέρνηση του Τάσσου Παπαδόπουλου, ενώ ήταν επίσης υπεύθυνος του οικονομικού επιτελείου της προεκλογικής καμπάνιας του Τάσσου Παπαδόπουλου το 2003 και το 2008. Ο ίδιος σε δημόσιες τοποθετήσεις του αρνείται όποιαδηποτε ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ δηλώνει άγνοια. Ο Παντελίδης, εξέφρασε την οργή του και έκανε λόγο για λασπολόγους και συκοφάντες. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top