Και όμως γίνεται: Ολα τα κανάλια παίζουν την Χριστιάνα Αριστοτέλους - To καινούργιο της βήμα!

Και όμως γίνεται: Ολα τα κανάλια παίζουν την Χριστιάνα Αριστοτέλους - To καινούργιο της βήμα!

Φαίνεται ένα κανάλι δεν ήταν αρκετό για την Χριστιάνα Αριστοτέλους!

Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με την Χριστιάνα Αριστοτέλους παίζει σε όλα τα κανάλια. 

Η ίδια μέσα απο την προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε ότι κάτι καινούργιο ξεκινά!

«Κάτι καινούργιο έρχεται...Πολύ ενθουσιασμένη! Εγώ» .. έγραψε ανεβάζοντας μια φωτογραφία της σε μια παραλία!

Τι είναι άραγε αυτό το καινούργιο που ετοιμάζει και τρελάθηκαν όλα τα κανάλια με το νέο της αυτό ξεκίνημα;

Στο βίντεο η Χριστιάνα λέει «Για όλα όσα ονειρεύτηκα…, για όσα μου φέρνει η μέρα …για εκείνα που κάνουν τη ζωή μου πιο όμορφη …Εγώ…»

Πρώτη φορά μια παρουσιάστρια ενώνει όλους μαζί τους τηλεοπτικούς σταθμούς και μας έχει κρατήσει σε αγωνία, λέγοντας πως δεν μπορεί να πει κάτι περισσότερο μέχρι και τις 12 Απριλίου!

Δείτε την ανάρτηση της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.