Θανατηφόρο στην Πάφο με θύμα τον Ανδρέα Πέτρου

Θανατηφόρο στην Πάφο με θύμα τον Ανδρέα Πέτρου

Tραγικό θάνατο βρήκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, (09/4) στη Γιόλου ο 64χρονος Ανδρέας Πέτρου, κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών.

Σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, (09/04) έχασε τη ζωή του ο 64χρονος, Ανδρέας Πέτρου από το χωριό της επαρχίας Πάφου, Γιόλου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις εννέα το βράδυ, η σύζυγος του 64χρονου ενημέρωσε τηλεφωνικά τον τοπικό Αστυνομικό Σταθμού Στρουμπιού, ότι είχε εντοπίσει σε χωράφι τον σύζυγό της, καταπλακωμένο κάτω από τον γεωργικό του ελκυστήρα.

Αμέσως στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία απεγκλώβισαν τον 64χρονο, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Ο 64χρονος είχε μεταβεί γύρω στις έξι της ίδιας ημέρας με τον γεωργικό του ελκυστήρα, σε χωράφι που βρίσκεται στην περιοχή «ΡΟΔΙΕΣ» έδαφος χωριού Γιόλου.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί. Η νενομισμένη νεκροψία επί της σορού του θανόντα θα διενεργηθεί στις 11 του τρέχοντος μηνός στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE