TΣΕΡΙ: 52χρονος παγιδεύτηκε σε σκάλα - Τον έσωσαν πυροσβέστες

TΣΕΡΙ: 52χρονος παγιδεύτηκε σε σκάλα - Τον έσωσαν πυροσβέστες

Δευτερόλεπτα χρειάζεται για να γίνει το κακό. 52χρονος ενώ κατέβαινε σκάλες έπεσε και εγκλωβίστηκε στα κάγκελα. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής η ώρα 18.17 λήφθηκε μήνυμα για βοήθεια σε τραυματία μετά από πτώση από εξωτερική σκάλα οικίας στο Τσέρι, Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Λακατάμιας και η ώρα 18.45 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

Ο κύριος Χ.Π. 52 ετών γλίστρησε από εξωτερική σκάλα σε οικία στο Τσέρι και το δεξιό του πόδι παγιδεύτηκε στα προστατευτικά κάγκελα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

 Τα μέλη της ομάδας  αφαίρεσαν μέρος των μεταλλικών κάγκελων και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE