TΣΕΡΙ: 52χρονος παγιδεύτηκε σε σκάλα - Τον έσωσαν πυροσβέστες

TΣΕΡΙ: 52χρονος παγιδεύτηκε σε σκάλα - Τον έσωσαν πυροσβέστες

Δευτερόλεπτα χρειάζεται για να γίνει το κακό. 52χρονος ενώ κατέβαινε σκάλες έπεσε και εγκλωβίστηκε στα κάγκελα. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής η ώρα 18.17 λήφθηκε μήνυμα για βοήθεια σε τραυματία μετά από πτώση από εξωτερική σκάλα οικίας στο Τσέρι, Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Λακατάμιας και η ώρα 18.45 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

Ο κύριος Χ.Π. 52 ετών γλίστρησε από εξωτερική σκάλα σε οικία στο Τσέρι και το δεξιό του πόδι παγιδεύτηκε στα προστατευτικά κάγκελα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

 Τα μέλη της ομάδας  αφαίρεσαν μέρος των μεταλλικών κάγκελων και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE