Θρίλερ στη Λεμεσό: Βούλιαξε ιστιοφόρο ανοιχτά του Αγίου Τύχωνα

Θρίλερ στη Λεμεσό: Βούλιαξε ιστιοφόρο ανοιχτά του Αγίου Τύχωνα

Συναγερμός σήμανε στη Λιμενική Αστυνομία της Λεμεσού, όταν λήφθηκε μήνυμα ότι ιστιοφόρο σκάφος, που έπλεε ανοιχτά της περιοχής στο St. Raphael άρχισε να βουλιάζει.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο σκάφος της Λιμενικής, ώστε να προχωρήσουν σε διάσωση των επιβαινόντων, με τα πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν στο εσωτερικό του το εγκατέλειψαν φορώντας τα σωσίβια τους.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση περισυλλογής των ναυαγών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ: Σώθηκαν! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διάσωση 4 προσώπων από το βυθισμένο ιστιοφόρο! Πήγαιναν στο Λίβανο​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.