Θρίλερ στη Λεμεσό: Βούλιαξε ιστιοφόρο ανοιχτά του Αγίου Τύχωνα

Θρίλερ στη Λεμεσό: Βούλιαξε ιστιοφόρο ανοιχτά του Αγίου Τύχωνα

Συναγερμός σήμανε στη Λιμενική Αστυνομία της Λεμεσού, όταν λήφθηκε μήνυμα ότι ιστιοφόρο σκάφος, που έπλεε ανοιχτά της περιοχής στο St. Raphael άρχισε να βουλιάζει.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο σκάφος της Λιμενικής, ώστε να προχωρήσουν σε διάσωση των επιβαινόντων, με τα πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν στο εσωτερικό του το εγκατέλειψαν φορώντας τα σωσίβια τους.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση περισυλλογής των ναυαγών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ: Σώθηκαν! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διάσωση 4 προσώπων από το βυθισμένο ιστιοφόρο! Πήγαιναν στο Λίβανο​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE