Η Αννίτα Πάνια τράκαρε αυτοκίνητο μέσα στο πλατό της εκπομπής! - VIDEO

Η Αννίτα Πάνια τράκαρε αυτοκίνητο μέσα στο πλατό της εκπομπής! - VIDEO

Το αυτοκίνητο που έδινε δώρο η Αννίτα Πάνια παραλίγο να είχε άδοξο τέλος, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκαν οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πλατό.

Χαμός έγινε στο πλατό του ΑΝΝΙΤΑgr το απόγευμα του Σαββάτου! Το αυτοκίνητο που έδινε δώρο η Αννίτα Πάνια παραλίγο να είχε άδοξο τέλος, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκαν οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πλατό. 

Η παρουσιάστρια είχε μπει με ενθουσιασμό μέσα στο αυτοκίνητο και κάλεσε και τους συνεργάτες της να μπουν για να τους πάει μία βόλτα. Όταν επιβιβάστηκαν όλοι, η Αννίτα -που δυσκολευόταν να το χειριστεί μέχρι εκείνη την ώρα- πάτησε το γκάζι και το αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω στον γερανό της κάμερας. «Αααα! Βοήθεια!», φώναξε η παρουσιάστρια. Οι τεχνικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί αποκαρύνθηκαν άρον άρον. Χαρακτηριστική είναι η έκφραση τρόμου που ζωγραφίστηκε για δευτερόλεπτα στα πρόσωπα των συνεργατών της, οι οποίοι εγκατέλειψαν με συνοπτικές διαδικασίες το όχημα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.