ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο έγκλημα στην Ελλάδα: Κοριτσάκι στραγγαλίστηκε από τη θεία του

Άγριο έγκλημα στην Ελλάδα: Κοριτσάκι στραγγαλίστηκε από τη θεία του

Οικογενειακή τραγωδία με θύμα ένα τετράχρονο κοριτσάκι εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 13/4, στα Μέγαρα.

Το παιδάκι βρήκε τραγικό θάνατο πιθανότατα από στραγγαλισμό. Δίπλα του βρέθηκε αιμόφυρτη η 45χρονη θεία του η οποία είχε κόψει τις φλέβες της με ψαλίδι στην απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 45χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι αρμόδιοι της Αστυνομίας περιμένουν να συνέλθει ώστε να μπορέσει να περιγράψει τι συνέβη στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 45χρονη ήταν μόνη στο σπίτι για να προσέχει το παιδί .Αγνωστο παραμένει ακόμα τι μεσολάβησε μέχρι την τραγωδία.

Οι γονείς του παιδιού σύμφωνα με μαρτυρίες είναι χρήστες ναρκωτικών και είχαν αφήσει το παιδί για φύλαξη στην 45χρονη ,αδελφή της μητέρας. Εχουν φύγει καιρό από την περιοχή και δεν έχουν ακόμα εντοπισθεί.

Το κοριτσάκι έμενε με την οικογένεια των θείων της, την 45χρονη ,το σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους. Την ώρα που διαδραμματίσθηκε η τραγωδία η 45χρονη ήταν μόνη στο σπίτι καθώς ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος γιος τους έλειπαν στην δουλειά τους και ο μικρότερος στο σχολείο.

Αντιμέτωπος με το ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκε πρώτος ο σύζυγος της 45χρονης επιστρέφοντας από την δουλειά του και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Το παιδάκι ήταν πεσμένο νεκρό σε ένα κρεβάτι και στο πάτωμα ήταν πεσμένη αιμόφυρτη η 45χρονη. Στην απόπειρα να αυτοκτονήσει είχε κόψει τις φλέβες στα χέρια της ενώ είχε αμυχές στα πόδια και στο λαιμό της. Είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της ,όταν πήγαν αστυνομικοί και εσπευσμένα η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση ώστε να δοθούν απαντήσεις στο τραγικό περιστατικό που στοίχισε την ζωή του μικρού κοριτσιού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top