Τραγικός θάνατος 19χρονου: Έκανε «βουτιά» στον Ισθμό Κορίνθου λόγω έρωτα…

Τραγικός θάνατος 19χρονου: Έκανε «βουτιά» στον Ισθμό Κορίνθου λόγω έρωτα…

Συγκλονισμός στην Κόρινθο λόγω θανάτου 19χρονου, που έπεσε το πρωί της Πέμπτης (14/04) από τη διώρυγα του Ισθμού.

Ο νεαρός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ελλαδικά ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα loutrakiblog.gr, ο 19χρονος αυτοκτόνησε. Φέρεται να έφτασε στην περιοχή με την φίλη του και αφού πρώτα αυτή τον απέρριψε, της είπε: «Αφού δεν με θέλεις πέφτω…». Αμέσως μετά πήδηξε από τη γέφυρα βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του λιμενικού, η ανήλικη κοπέλα δεν είναι σε θέση ακόμα να δώσει κατάθεση, καθώς το σοκ που έχει υποστεί είναι ισχυρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE