Να του ζήσει ο γιόκας του! Πρώτη φορά πατέρας αγαπημένος μας τραγουδιστής!

Να του ζήσει ο γιόκας του! Πρώτη φορά πατέρας αγαπημένος μας τραγουδιστής!

Πολλούς φαν έχει στην Κύπρο ο γνωστός τραγουδιστής, με κάθε εμφάνιση του στο νησί μας να είναι sold out!Γι αυτό και πολλοί συμπατριώτες μας θα χαρούν με τα ευχάριστα νέα.

Πρώτη φορά μπαμπάς έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

«Αγάπη μου, ψυχή μου, καλώς ήρθες στη ζωή μας! Να είσαι δυνατός, γερός, τυχερός, γεμάτος υγεία!!! ΘΕΕ μου σε ευχαριστώ για αυτό που με αξίωσες να ζήσω ... Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, όλους», έγραψε, στη σελίδα του στο Facebook, o Τριαντάφυλλος και δημοσίευσε φωτογραφία με το χεράκι του μπέμπη.

Ο γιος του Τριαντάφυλλου και της συζύγου του, Δήμητρας, γεννήθηκε με καισαρική και βάρος 3 κιλά, ενώ, όπως έχει αποκαλύψει το ζευγάρι, θα πάρει το όνομα Νίκος, από τον πατέρα του τραγουδιστή.

μπεμπης.jpg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE