Ρουκέτες από τη Συρία έπληξαν ξανά το Κιλίς της Τουρκίας

Ρουκέτες από τη Συρία έπληξαν ξανά το Κιλίς της Τουρκίας

Πολλές ρουκέτες που προέρχονταν από μια ζώνη της Συρίας την οποία ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος έπληξαν σήμερα την τουρκική πόλη Κιλίς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι, ανέφερε αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Τρεις ρουκέτες έπεσαν σε διαφορετικά σημεία του κέντρου την πόλης. Η μία σε ένα άδειο οικόπεδο, μία κοντά σε ένα σχολείο και άλλη μια κοντά σε ένα τζαμί», επισήμανε ο τούρκος αξιωματούχος που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένα σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ανταπέδωσαν τα πυρά.

Το Κιλίς, πάνω στα σύνορα με τη Συρία και απέναντι από την περιοχή που ελέγχουν οι τζιχαντιστές, έχει δεχτεί αλλεπάλληλες επιθέσεις με ρουκέτες τις τελευταίες εβδομάδες. Την Δευτέρα τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μια τέτοια επίθεση ενώ την περασμένη εβδομάδα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE