Αποκάλυψη- ΣΟΚ: Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών παραθαλάσσια θέρετρα! Συναγερμός στην Ευρώπη!

Αποκάλυψη- ΣΟΚ: Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών παραθαλάσσια θέρετρα! Συναγερμός στην Ευρώπη!

Μετά το δημοσίευμα, το οποίο δεν διαψεύστηκε, πολλές χώρες έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας τους. Μάλιστα πολλά είναι τα ειδησεογραφικά πρακτορεία τα οποία κάνουν εκτενή αναφορά στη σχετική είδηση

Διαβάστε επίσης: Mirror: Οι Τουρίστες στην Κύπρο δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα – Έτοιμα τα μέλη του SAS!

Σεισμό» προκάλεσε στη Γερμανία δημοσίευμα της Bild, σύμφωνα με το οποίο οι τζιχαντιστές ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε παραθαλάσσια μέρη, και συγκεκριμένα στις ακτές της Βαλτικής.

Βάσει του δημοσιεύματος, οι τρομοκράτες είχαν και το τελικό πλάνο, να μεταμφιεστούν σε πωλητές παραλίας και να χτυπήσουν τις γερμανικές ακτές.

Οι γερμανικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή και σύμφωνα με την εφημερίδα η ομοσπονδιακή υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας ενημερώθηκε από την ιταλική μυστική υπηρεσία για το ενδεχόμενο χτύπημα.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία είναι τρεις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν μπει, μεταξύ άλλων, πρώτες στο «μάτι» των ισλαμιστών τρομοκρατών.

«Μετά τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, υπάρχουν πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει αυτό το καλοκαίρι παραλίες ευρωπαϊκών χωρών», γράφει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt» επικαλούμενη το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE