ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαροί έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο – Πήρε φωτιά κύλινδρος υγραερίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαροί έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο – Πήρε φωτιά κύλινδρος υγραερίου

Πρόλαβε τα χειρότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Φωτιά σε αποθήκη του δημοτικού σχολείου Αγίας Φύλας ξέσπασε γύρω στις 19:35 το βραδύ της Πέμπτης (21/04).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται πως άγνωστα νεαρά πρόσωπα έβαλαν φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο του δημοτικού σχολείο, ο οποίος μέσα περιείχε και κύλινδρο υγραερίου.

Μέσα στην αποθήκη υπήρχε γραφική ύλη και ανακυκλώσιμα είδη όπως και ο κύλινδρος υγραερίου.

Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημίες και σε άλλες αίθουσες.

Αμέσως η Πυροσβεστική υπηρεσία έσπευσε στον χώρο, όπως μας αναφέρθηκε οι πυροσβέστες πρόλαβαν τα χειρότερα καθώς ο κύλινδρος είχε αρπάξει ήδη φωτιά. 

Στην σκηνή μετέβηκαν και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ για την υπόθεση πέρασαν την πόρτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού δυο πρόσωπα.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.