ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέχρι στιγμής κερδίζουν οι τράπεζες, αναφέρει ο Σύνδεσμος Προστασίας Πρώτης Κατοικίας

Μέχρι στιγμής κερδίζουν οι τράπεζες, αναφέρει ο Σύνδεσμος Προστασίας Πρώτης Κατοικίας

Φαίνεται ότι στη σχέση αντιμετώπισης πολιτών και τραπεζών από μέρους του Κράτους, μέχρι στιγμής κερδίζουν οι τράπεζες με μεγάλη διαφορά.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Πρώτης Κατοικίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (21/04) αναφέρει ότι έχουν κλείσει σχεδόν τρία χρόνια από τη μέρα σύστασης του Συνδέσμου, στα οποία κύριο χαρακτηριστικό ήταν οι μνημονιακές υποχρεώσεις του κράτους για σημαντικές νομοθετικές ρυθμίσεις που λογικά σκοπό έχουν ή θα έπρεπε να έχουν την καλυτέρευση της οικονομίας, με τελικό και θεμιτό αποτέλεσμα πάντα την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής του απλού πολίτη. 

Στην ανακοίνωση αφού παρατίθεται η σειρά νομοθεσιών για τις εκποιήσεις, αναφέρεται ότι αποτίμηση από μέρους τους γίνεται για σκοπούς καταγραφής και καταμέτρησης αποτελέσματος καθώς και για ενημέρωση των πολιτών.

Προστίθεται δε ότι φαίνεται ότι στη σχέση αντιμετώπισης πολιτών και τραπεζών από μέρους του Κράτους, μέχρι στιγμής κερδίζουν οι τράπεζες με μεγάλη διαφορά.

“Ίσως η Κυβέρνηση τελικά να οραματίζεται ένα κράτος με ευτυχισμένους τραπεζίτες και δυστυχείς πολίτες. Αν αυτό είναι το θέμα ας μας το πουν ξεκάθαρα να τους αδειάσουμε τη γωνιά” συνεχίζει και καταλήγει ότι τα μέλη του Συνδέσμου και το κοινό γενικότερα, διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια με όλα τα νόμιμα διαθέσιμα μέσα που κατέχουν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top