Κλείνει κυπριακό πασίγνωστο ξενοδοχείο – Άγνωστοι οι λόγοι της απόφασης

Κλείνει κυπριακό πασίγνωστο ξενοδοχείο – Άγνωστοι οι λόγοι της απόφασης

Ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στη Κύπρο και ιδιαίτερα στα ορεινά αναστέλλει την λειτουργία του σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το γνωστό ξενοδοχείο «Ρόδον» στον Αγρό κλείνει στις 15 Σεμπτεβρίου 2016.

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί αφού η εταιρεία περιορίζεται μόνο σε μια λιτή ανακοίνωση που ενημερώνει το κοινό για την αναστολή της λειτουργίας του.

Διαβάστε επίσης: Διευθυντής «Ρόδον» στο businessnews: «Θα ακολουθήσει ανακοίνωση»

Πάντως σενάρια δίνουν και παίρνουν με πιθάνο ενδεχόμενο να μην θέτει λουκέτο αλλά να προχωρά σε μια μεγάλη ανακαίνιση χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη.

Το ξενοδοχείο «Ρόδον» χτίστηκε από Αγρότες και φίλους του χωριού Αγρός και λειτούργησε για πρώτη φορά το 1986.

Τα αρωματικά ρόδα που υπάρχουν στην περιοχή αποτέλεσαν την αιτία για να πάρει το εν λόγω όνομα το συγκεκριμένο πολυτελές ξενοδοχείο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE