Υπ. Παιδείας: Αυξητική τάση των ξένων φοιτητών στην Κύπρο

Υπ. Παιδείας: Αυξητική τάση των ξένων φοιτητών στην Κύπρο

Σαφής αυξητική τάση καταγράφεται στον αριθμό των φοιτητών που έρχονται από το εξωτερικό τα τελευταία χρόνια λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον τόπο μας, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να καταστεί η Κύπρος περιφερειακό εκπαιδευτικό κέντρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ μετά από τη συνάντηση του με τον Υφυπουργό Υγείας και Ιατρικής Εκπαίδευσης του Ιράν Δρ Mohammed Βagher Larijani, στο Υπουργείο Παιδείας, ο κ. Καδής είπε ότι «είναι με ιδιαίτερη χαρά που είχαμε σήμερα συνάντηση για να δούμε τις προοπτικές συνεργασίας και ενδυνάμωσης των σχέσεων των δύο χωρών στα θέματα της ιατρικής εκπαίδευσης και έρευνας».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE