ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προδρόμου : Το ΑΚΕΛ οδήγησε τον κόσμο της Κύπρου στον Άδη της χρεοκοπίας

Προδρόμου : Το ΑΚΕΛ οδήγησε τον κόσμο της Κύπρου στον Άδη της χρεοκοπίας

Το ΑΚΕΛ παρέλαβε το 2008 τον κόσμο της Κύπρου και τον οδήγησε στον Άδη της χρεοκοπίας, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου

“Για μια ακόμα φορά σήμερα”, όπως αναφέρει, “ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού απαριθμεί προβλήματα που η δική του διακυβέρνηση άφησε πίσω της και δεν πρόλαβε ακόμα η σημερινή κυβέρνηση να εξαλείψει. Όπως είναι οι 41 χιλιάδες άνεργοι του Φεβρουαρίου 2013 και τα παντοπωλεία της φτώχειας που ξεφύτρωναν παντού σε όλη τη χώρα”.

“Προχωρά μάλιστα ο κ. Κυπριανού και καταγγέλλει ότι `Αναστασιάδης και ΔΗΣΥ ζουν σε δικό τους κόσμο` και δεν αναγνωρίζουν τον κόσμο των προβλημάτων. Οι πολίτες όμως ξέρουν καλά ότι το ΑΚΕΛ παρέλαβε το 2008 τον κόσμο της Κύπρου και τον οδήγησε στον Άδη της χρεοκοπίας. Ενώ ο πρόεδρος Ανασταδιάδης με  την κυβέρνησή μας, εφαρμόζοντας το Μνημόνιο που άφησαν πίσω τους φεύγοντας, έβγαλαν ξανά τον κόσμο της Κύπρου στο φως”.

Σε άλλη γραπτή δήλωση για το ΟΕΔΑ Κόσιης, ο κ. Προδρόμου αναφέρει ότι “τώρα που άνοιξαν στο Αρχηγείο Αστυνομίας όλοι οι φάκελλοι των προσφορών του 2006 για το ΟΕΔΑ Κόσιης, φαίνεται ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της διαδικασίας προσφορών προς το Δημόσιο”.

“Αναμένουμε ότι οι έρευνες που γίνονται θα προχωρήσουν και στην εξιχνίαση της αρχικής διαδικασίας προσφορών γιατί δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ότι έπρεπε να επιλεγεί η ακριβότερη προσφορά”, προσθέτει.

Εξάλλου, σχολιάζοντας την αξιολόγηση από τους Fitch, ο κ. Προδρόμου σε γραπτή δήλωσή του την χαρακτηρίζει θετική και ως μια καλή είδηση. Αυτό όμως δεν αρκεί, λέει, διότι η χώρα μας χρειάζεται και άλλες αναβαθμίσεις, προκειμένου να φτάσουμε σε «επενδυτική βαθμίδα» και να γίνει έτσι πιο εύκολη η χρηματοδότηση και του κράτους και της οικονομίας και της ανάπτυξης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top