ΥΠΟΙΚ: Οι επισημάνσεις των Οίκων προδιαγράφουν τις επόμενες μας κινήσεις

ΥΠΟΙΚ: Οι επισημάνσεις των Οίκων προδιαγράφουν τις επόμενες μας κινήσεις

Θα πρέπει να καταγραφούν με προσοχή οι επισημάνσεις των διεθνών Οίκων Αξιολόγησης για την κυπριακή οικονομία καθώς προδιαγράφουν το πλαίσιο των κινήσεων μας, δηλώνει ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης από το Άμστερνταμ.

Με αφορμή την ανακοίνωση του Οίκου Fitch, ο κ. Γεωργιάδης σε γραπτή δήλωση του αναφέρει πως “είναι σημαντικό να γίνει κατανοητή η σημασία των θετικών αξιολογήσεων και του μεγάλου οφέλους που θα προκύψει από την περαιτέρω αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου”.

Πρέπει την ίδια ώρα, συνεχίζει ο κ. Γεωργιάδης, “να καταγραφούν με προσοχή οι επισημάνσεις των Οίκων, οι οποίες προδιαγράφουν το πλαίσιο κινήσεων μας, στη μετά-Μνημονίου εποχή, που θα οδηγήσουν στην πλήρη και οριστική αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προς τη χώρα μας”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!