Ελευθερία Ελευθερίου: Σοκάρει και αποκαλύπτει «Έχασα τον έλεγχο και τότε...» - VIDEO

Ελευθερία Ελευθερίου: Σοκάρει και αποκαλύπτει «Έχασα τον έλεγχο και τότε...» - VIDEO

Αποκαλυπτική ήταν στην συνέντευξη της στην εκπομπή "Follow" του ΑΝΤ1 Κύπρου, η Ελευθερία Ελευθερίου

«Έχασα τον έλεγχο», δηλώνει και αποκαλύπτει ένα στάδιο της ζωής της όπου ξέφυγε και δεν ήταν ο εαυτός της!

Ολα όσα έκανε ήταν για την εικόνα της… αλλάζοντας όλη της την ζωή αλλά και απομονώνοντας τον εαυτό της απο ανθρώπους που την αγαπούσαν.

Τι ήταν αυτό; Η «εμμονή» της να παραμένει αδύνατη, καθώς πίστευε πως το να έχεις ενα καλογυμνασμένο και λεπτό κορμί σου προσφέρει καρίερα.

Έφτασε σε σημείο να τρώει ένα γιούρτι τη μέρα και να νιώθει ενοχές αν φάει μια πατάτα τηγανιτή. 

Τι την έκανε να αντιληφθεί το πρόβλημα και να αλλάξει ριζικά την ζωή της; Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE