Η 18χρονη Αϊφέρ που μάγεψε το X Factor! Κούκλα και φωνάρα

Η 18χρονη Αϊφέρ που μάγεψε το X Factor! Κούκλα και φωνάρα

Η Πομάκα Αϊφέρ Σιάρα με καταγωγή από την Ξάνθη πήγε στο X Factor, μετά από τη συμμετοχή που έκανε για εκείνη φίλος της και ερμήνευσε το «Αρχιπέλαγος».

Η 18χρονη διαγωνιζόμενη από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να τραγουδά, παρά το άγχος της, τους εντυπωσίασε όλους με τη χροιά της φωνής της και την ερμηνεία της.

«Έχω μείνει άφωνος. Είναι σοκαριστικό, με συγκίνησες πάρα πολύ. Κόλλησα εκεί, ήθελα να κλείσω τα μάτια και να ταξιδέψω μαζί σου. Ανυπομονώ να σε ακούσω ξανά να τραγουδάς», ήταν τα λόγια του Θοδωρή Μαραντίνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE