Ο Τσιουπής έξω απο το ΓΣΠ έκανε πρόβλεψη για το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Ο Τσιουπής έξω απο το ΓΣΠ έκανε πρόβλεψη για το  Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι ο γνωστός Showman των Κυπριακών γηπέδων, ο γνωστός σε όλους Τσιουπής.

Ο Χρήστος, φανατικός οπαδών της Ομόνοιας, βρέθηκε έξω από τη κερκίδα των πρασίνων στο ΓΣΠ, φωτογραφήθηκε και μίλησε με τον κόσμο ενώ έκανε και πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Τσιούπαρο το ντέρμπι αιωνίων θα λήξει ισόπαλο, προβλέποντας μάλιστα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 2-2!

Για να δούμε αν θα το πετύχει! Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες. Να γίνει ένα καλό και αθλητοπρεπές παιχνίδι μακριά από παρατράγουδα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE