Ο Τσιουπής έξω απο το ΓΣΠ έκανε πρόβλεψη για το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Ο Τσιουπής έξω απο το ΓΣΠ έκανε πρόβλεψη για το  Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι ο γνωστός Showman των Κυπριακών γηπέδων, ο γνωστός σε όλους Τσιουπής.

Ο Χρήστος, φανατικός οπαδών της Ομόνοιας, βρέθηκε έξω από τη κερκίδα των πρασίνων στο ΓΣΠ, φωτογραφήθηκε και μίλησε με τον κόσμο ενώ έκανε και πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Τσιούπαρο το ντέρμπι αιωνίων θα λήξει ισόπαλο, προβλέποντας μάλιστα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 2-2!

Για να δούμε αν θα το πετύχει! Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες. Να γίνει ένα καλό και αθλητοπρεπές παιχνίδι μακριά από παρατράγουδα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE