Ο Τσιουπής έξω απο το ΓΣΠ έκανε πρόβλεψη για το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Ο Τσιουπής έξω απο το ΓΣΠ έκανε πρόβλεψη για το  Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι ο γνωστός Showman των Κυπριακών γηπέδων, ο γνωστός σε όλους Τσιουπής.

Ο Χρήστος, φανατικός οπαδών της Ομόνοιας, βρέθηκε έξω από τη κερκίδα των πρασίνων στο ΓΣΠ, φωτογραφήθηκε και μίλησε με τον κόσμο ενώ έκανε και πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Τσιούπαρο το ντέρμπι αιωνίων θα λήξει ισόπαλο, προβλέποντας μάλιστα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 2-2!

Για να δούμε αν θα το πετύχει! Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες. Να γίνει ένα καλό και αθλητοπρεπές παιχνίδι μακριά από παρατράγουδα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE