ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Βυθίστηκε πλοίο στο λιμάνι

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Βυθίστηκε πλοίο στο λιμάνι

Σύμφωνα με το protothema.gr, βυθίζεται πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά.

«Λίγο μετά τις 11:15 το πρωί της Τρίτης (26.04) ενημερώθηκε το Λιμενικό ότι το πλοίο «Παναγία Τήνου» έχει πάρει κλίση από την δεξιά πλευρά και βυθίζεται στο λιμάνι του Πειραιά.»

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι, «το πλοίο που είναι δεμένο στην προβλήτα Ε4 παρουσιάζει μεγάλη εισροή υδάτων, και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον χώρο του λιμένα δύο ρυμουλκά ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απάντλησης υδάτων.»

«Το πλοίο ανήκε στη Ventouris Sea Lines και είχε κατασχεθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων.»

«Τον Ιανουάριο του 2015 το πλοίο είχε ταξιδέψει για λίγο στα Κύθηρα όμως μετά από επισχέσεις εργασίας του πληρώματος έδεσε οριστικά.» 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE