ΛΕΜΕΣΟΣ: Έδρασαν αστραπιαία! Γυναίκες άρπαξαν το πορτοφόλι από την τσάντα και έγιναν «καπνός»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έδρασαν αστραπιαία! Γυναίκες άρπαξαν το πορτοφόλι από την τσάντα και έγιναν «καπνός»

Μπήκαν στο κατάστημα, άρπαξαν το πορτοφόλι και έγιναν «καπνός».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε την Μεγάλη Τρίτη (26/04) από Ρωσίδα τουρίστρια ότι ενώ βρίσκονταν σε κατάστημα στη Οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό, κλάπηκε το πορτοφόλι της.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Μ.Τρίτης (26/04) η Ρωσίδα τουρίστρια ενώ βρισκόταν στο κατάστημα άφησε για λίγο την τσάντα της στο έδαφος. Μετά την πάροδο 5 λεπτών η ίδια διαπίστωσε ότι κλάπηκε το πορτοφόλι της, το όποιο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ.

Μετά από έρευνες μελών του ΤΑΕ Λεμεσού στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, διαπίστωσαν πως δυο γυναίκες μπήκαν στο κατάστημα έκλεψαν το πορτοφόλι και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Οι δυο γυναίκες από την Βουλγαρία ηλικίας 41 ετών και 21 αντίστοιχα, εντοπίστηκαν στις 22:00 το βραδύ της Τρίτης (26/04) και συνελήφθησαν μετά από έκδοση δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ανακρινόμενες και οι δυο παραδέχθηκαν την διάπραξη του αδικήματος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE