ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έδρασαν αστραπιαία! Γυναίκες άρπαξαν το πορτοφόλι από την τσάντα και έγιναν «καπνός»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έδρασαν αστραπιαία! Γυναίκες άρπαξαν το πορτοφόλι από την τσάντα και έγιναν «καπνός»

Μπήκαν στο κατάστημα, άρπαξαν το πορτοφόλι και έγιναν «καπνός».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε την Μεγάλη Τρίτη (26/04) από Ρωσίδα τουρίστρια ότι ενώ βρίσκονταν σε κατάστημα στη Οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό, κλάπηκε το πορτοφόλι της.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Μ.Τρίτης (26/04) η Ρωσίδα τουρίστρια ενώ βρισκόταν στο κατάστημα άφησε για λίγο την τσάντα της στο έδαφος. Μετά την πάροδο 5 λεπτών η ίδια διαπίστωσε ότι κλάπηκε το πορτοφόλι της, το όποιο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ.

Μετά από έρευνες μελών του ΤΑΕ Λεμεσού στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, διαπίστωσαν πως δυο γυναίκες μπήκαν στο κατάστημα έκλεψαν το πορτοφόλι και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Οι δυο γυναίκες από την Βουλγαρία ηλικίας 41 ετών και 21 αντίστοιχα, εντοπίστηκαν στις 22:00 το βραδύ της Τρίτης (26/04) και συνελήφθησαν μετά από έκδοση δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ανακρινόμενες και οι δυο παραδέχθηκαν την διάπραξη του αδικήματος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top