ΚΟΣΜΟΣ

Κένυα: Σε 7 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από κατάρρευση κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Κένυα: Σε 7 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από κατάρρευση κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Σε 7 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών, ενώ περισσότεροι από 120 άνθρωποι έχουν διασωθεί από τα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε χθες το βράδυ στο Ναϊρόμπι στην Κένυα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KTN News, τα σωστικά συνεργεία του κενυατικού Ερυθρού Σταυρού συνεχίζουν τις έρευνές τους για επιζώντες στα συντρίμμια του κτιρίου.

Το εξαώροφο αυτό οικοδόμημα στο βορειοανατολικό Ναϊρόμπι, στο οποίο διέμεναν περίπου 150 οικογένειες, κατέρρευσε χθες το βράδυ μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που είχαν σημειωθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα στην πόλη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδιδαν νωρίτερα τα κενυατικά μέσα ενημέρωσης, 29 άνθρωποι είχαν διακομιστεί στο Εθνικό Νοσοκομείο Κενυάτα μετά την κατάρρευση του κτιρίου, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα είχε επιβεβαιωθεί, σύμφωνα πάντα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο θάνατος 3 ανθρώπων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top