Η Σάβια Ορφανίδου του ΔΗΣΥ μας εύχεται «αγάπη μόνο»!

Η Σάβια Ορφανίδου του ΔΗΣΥ μας εύχεται «αγάπη μόνο»!

Οι πασχαλινές ευχές έχουν ήδη αρχίσει κυρίως από τους υποψήφιους βουλευτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φωτογραφίες από τις εκκλησίες και τους επιτάφιους είχαν την Μεγάλη Παρασκευή την τιμητική τους αφού ως γνωστόν οι βουλευτές μας πέραν των όλων άλλων είναι καλοί χριστιανοί, αγαπάνε και νοιάζονται πριν τις εκλογές κυρίως για τον συνάνθρωπο τους και πάνω από όλα δεν λένε ψέματα.

Όπως και να έχει επανερχόμαστε στην ευχή της βουλευτού του ΔΗΣΥ Σάβιας Ορφανίδου η οποία με ανάρτηση της στο facebook ευχήθηκε για την Ανάσταση του Κυρίου μας, «μόνο αγάπη».

Εμείς δεν θα το κρύψουμε ότι η ευχή της μας θύμισε -χωρίς να φταίει βέβαια η ίδια- τον κλαρινογαμπρό «Αγάπη Μόνο» ή αλλιως Τάσο Ποτσέπη.

Καλή Ανάσταση Σάβια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE