Λετυμπιώτης: Απορρίπτει ισχυρισμούς για εκδικητικούς ελέγχους στα οδοφράγματα - Καμία αλλαγή στη διαδικασία
Δεν έχει αλλάξει οτιδήποτε στη διαδικασία διελεύσεων στα οδοφράγματα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
Όλα ξεκίνησαν όταν στα τοπικά καλλιστεία του Πόρτο Βέλιο στη Βραζιλία, είχαν μείνει μόνο δυο φιναλίστ στη σκηνή η Λετίσια Καπάτο και η Καρλιάνη Μπαρμπόσα.
Ωστόσο, η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού, έβαλε το στέμμα στην κοπέλα που τερμάτισε… δεύτερη. Εκείνη, γλυκάθηκε και παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε στα μεγάφωνα η πραγματική νικήτρια… η Λετίσια δεν έκανε πίσω- ήθελε τον τίτλο και το στέμμα.
Τελικά παρέδωσε φανερά εκνευρισμένη το στέμμα στην νικήτρια Καρλιάνη, ενώ δεν δέχτηκε τον τίτλο της και αποχώρισε κακήν κακώς από τη σκηνή.
Δείτε το βίντεο…
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις