Χαροπαλεύει 54χρονος – Εντοπίστηκε τραυματισμένος σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό

Χαροπαλεύει 54χρονος – Εντοπίστηκε τραυματισμένος σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό

Μία περίεργη υπόθεση διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Άνδρας εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ρώσος τουρίστας 54 ετών εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στις 15:00, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε από το προσωπικό.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο  Λευκωσίας, όπου κρατείται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάκωση στην κοιλιακή χώρα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις 14:30, το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα. Η έρευνα για το πώς ο άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο άνδρας θεάθηκε σε κάποια φάση να περιφέρεται μεθυσμένος στο ξενοδοχείο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.