Μόνιμη εξοχική κατοικία στην Κύπρο για το 6,4% των τουριστών

Μόνιμη εξοχική κατοικία στην Κύπρο για το 6,4% των τουριστών

Σημαντικά τα ευρήματα των επεξεργασμένων στοιχείων της Στατιστικής Υπηρεσίας που αφορούν στον τουρισμό.

Της Ματίνας Ζησιάδου

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι 6,4% των τουριστών έχει μόνιμη εξοχική κατοικία στην Κύπρο, με βάση τα στοιχεία του 2014.

Την ίδια ώρα, τα ξενοδοχεία προτιμούν 54% των τουριστών, ενώ το 17,8% επιλέγουν οργανωμένα τουριστικά διαμερίσματα και τουριστικά χωριά και το 12,4% διαμένει σε φίλους και συγγενείς, ενώ σε άλλες επιλογές καταφεύγει το 9,4% των τουριστών.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE