ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ατύχημα με αλεξίπτωτο – Τραυματίστηκαν δυο άτομα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ατύχημα με αλεξίπτωτο – Τραυματίστηκαν δυο άτομα

Ατύχημα με αλεξίπτωτο θαλάσσης με βάρκα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10:30, το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, αλεξίπτωτο με τρεις τουρίστες, δυο αγόρια και μία κοπέλα, από τη Βρετανία, ενώ βρισκόταν σε ύψος 5 μέτρων, από την επιφάνεια της θάλασσας, λόγω βλάβης έπεσε απότομα.

Οι τρεις νέοι, 24, 26 και 29 βρέθηκαν στη θάλασσα και από τη δύναμη της πτώσης τραυματίστηκαν τα δυο αγόρια. Ο ένας στον αυχένα και ο άλλος στο κεφάλι. Νοσηλεύονται σε πολυκλινική στην περιοχή Ελεύθερης Αμμοχώστου εκτός κινδύνου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας, διερευνά τα αίτια του ατυχήματος και κατά πόσο  ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου θαλάσσιου σπορ, έχει άδεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, σε συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE