Είχαν μέχρι και φωτογραφίες των Σέρβων εκτελεστών που ήρθαν στην Κύπρο για συμβόλαιο θανάτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είχαν μέχρι και φωτογραφίες  των Σέρβων εκτελεστών που ήρθαν στην Κύπρο για συμβόλαιο θανάτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα την Πέμπτη (28/04), περί καθόδου Σέρβων εκτελεστών στην Κύπρο για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου, επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Όπως είχαμε αποκαλύψει η Αστυνομία γνώριζε τα πάντα για το ταξίδι τους στα κατεχόμενα, καθώς είχε σχετική πληροφόρηση από την Interpol και τις Σερβικές Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Πληροφορία της Ιντερπόλ για Σέρβους εκτελεστές στην Κύπρο διέρρευσε αμέσως στον υπόκοσμο!

Ωστόσο, οι πληροφορίες διέρρευσαν πολύ πρώιμα στις εμπλεκόμενες φατρίες του υπόκοσμου και έτσι χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία προκειμένου να γίνουν συλλήψεις και να περιοριστούν τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στο νησί μας.

Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για την σοβαρότητα των πιο πάνω πληροφοριών. Τα νέα αυτά στοιχεία στην προκειμένη περίπτωση είναι οι φωτογραφίες των Σέρβων εκτελεστών.

Τις αποκάλυψε η ιστοσελίδα inpolitics.com.cy και δείχνουν ότι οι κυπριακές Αρχές ήταν καλά πληροφορημένες για την επιχείρηση και σε θέση να κάνουν καλή δουλειά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE