Νέα εντάλματα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα! «Κελαήδησε» και τον εμπλέκει εκ νέου ο Κοκότσης

Νέα εντάλματα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα! «Κελαήδησε» και τον εμπλέκει εκ νέου ο Κοκότσης

Εκδόθηκε το νέο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα. Στάλθηκαν στις Ελληνικές Αρχές τα νέα εντάλματα για τον Μπόμπολα.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Στην έκδοση νέου Κυπριακού και Ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης προχώρησε την Τρίτη (3/5) η νομική υπηρεσία μετά από εισήγηση της ανακριτικής ομάδας που εξετάσει τα σκάνδαλα ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ακυρώθηκαν όλα τα προηγούμενα εντάλματα και εκδόθηκαν νέα με βάσει τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, τα νέα εντάλματα σύλληψης εναντίον του Λεωνίδα Μπόμπολα εκδόθηκαν μετά από νέα κατάθεση του Ιωάννη Κοκοτση.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο Κοκότσης στη νέα του κατάθεση μίλησε για συνάντηση μεταξύ του Ανδρέα Λουρουτζιάτη του Λεωνίδα Μπόμπολα και του ίδιου στο δημαρχείο της Λάρνακας.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένουν εντός των επόμενων 24ωρων τις κινήσεις των Ελληνικών Αρχών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE