Κίνημα Σημαία: «Εκπροσωπούμε τους βιοπαλαιστές και τους αδικημένους»

Κίνημα Σημαία: «Εκπροσωπούμε τους βιοπαλαιστές και τους αδικημένους»

Με εννέα υποψηφίους στη Λευκωσία και 21 σε όλες τις επαρχίες διεκδικεί θέσεις στη νέα Βουλή το Κοινωνικό Κίνημα Σημαία.

Σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση των 9 υποψηφιοτήτων στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Κινήματος Σταύρος Αλαμπρίτης είπε πως το Κίνημά του εκπροσωπεί τους βιοπαλαιστές και τους αδικημένους.

«Ενα Κίνημα εντελώς καινούριο, αχρωμάτιστο και ανεξάρτητο που ιδρύθηκε από τους μικροεπιχειρηματίες και αυτοεργοδοτούμενους και που αγκάλιασε και στηρίζει τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους άνεργους, τους πολύτεκνους, τους πρόσφυγες, τους ανάπηρους, τους μονογονιούς και όσους έχασαν τίμια χρήματα, είτε γιατί τους κούρεψαν τις καταθέσεις τους, είτε γιατί τους ξεγέλασαν με τα αξιόγραφα», είπε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE