Κίνημα Σημαία: «Εκπροσωπούμε τους βιοπαλαιστές και τους αδικημένους»

Κίνημα Σημαία: «Εκπροσωπούμε τους βιοπαλαιστές και τους αδικημένους»

Με εννέα υποψηφίους στη Λευκωσία και 21 σε όλες τις επαρχίες διεκδικεί θέσεις στη νέα Βουλή το Κοινωνικό Κίνημα Σημαία.

Σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση των 9 υποψηφιοτήτων στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Κινήματος Σταύρος Αλαμπρίτης είπε πως το Κίνημά του εκπροσωπεί τους βιοπαλαιστές και τους αδικημένους.

«Ενα Κίνημα εντελώς καινούριο, αχρωμάτιστο και ανεξάρτητο που ιδρύθηκε από τους μικροεπιχειρηματίες και αυτοεργοδοτούμενους και που αγκάλιασε και στηρίζει τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους άνεργους, τους πολύτεκνους, τους πρόσφυγες, τους ανάπηρους, τους μονογονιούς και όσους έχασαν τίμια χρήματα, είτε γιατί τους κούρεψαν τις καταθέσεις τους, είτε γιατί τους ξεγέλασαν με τα αξιόγραφα», είπε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE