Υπέρ του Ελληνοκύπριου που αλλαξοπίστησε ο Σταύρος Μαλάς - Η ανάρτηση του στο facebook

Υπέρ του Ελληνοκύπριου που αλλαξοπίστησε ο Σταύρος Μαλάς - Η ανάρτηση του στο facebook

Σάλος προκλήθηκε στις ελεύθερες περιοχές αλλά και στα κατεχόμενα με την είδηση ότι ανήλικος Ελληνοκύπριος εγκλωβισμένος ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό.

Ο πρώην υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υπουργός υγείας του ΑΚΕΛ Σταύρος Μαλάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την έκταση που πήρε το εν λόγω ζήτημα.

 Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο facebook έγραψε: «Μήπως δεν έχει δικαίωμα ένας νεαρός να επιλέξει τη θρησκεία που τον εκφράζει; Και γιατί να αποτελεί καν είδηση αυτό το γεγονός;

Θεωρώ επίσης ατόπημα από πλευράς του Επιτρόπου για Ανθρωπιστικά θέματα να σχολιάζει την οικογενειακή κατάσταση αυτού του νεαρού δημόσια, προσπαθώντας να στείλει το μήνυμα ότι τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα τον οδήγησαν στην πράξη αυτή.

Στην Κύπρο (προ των πυλών της λύσης) η επιλογή από ένα Ε/Κ της θρησκείας την οποία ασπάζεται το σύνοικο στοιχείο είναι πράξη απελπισίας!

Χριστός Ανέστη...»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE