ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο Αστυνομικός που έσωσε τον γείτονα του από την φωτιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο Αστυνομικός που έσωσε τον γείτονα του από την φωτιά

Μπράβο του, ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει τον 49χρονο γείτονα του.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα γύρω στις 6:45 το πρωί της Πέμπτης (05/05), αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε φωτιά στην οικία του 49χρονου γείτονά του και ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.          

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αμέσως μετά, ο αστυνομικός έσπευσε στην καιγόμενη οικία και βοήθησε τον 49χρονο να βγει από αυτή χωρίς να διατρέξει περαιτέρω κίνδυνο.

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Η αυταπάρνηση του Αστυνομικού να σώσει τον γείτονα του από τις φλόγες

Λεμεσός: Επέστρεψε να σώσει τους σκύλους του από την πυρκαγιά ο 49χρονος – Σταχτή και αποκαΐδια το σπίτι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην οικία.

Αμέσως μετά τη διάσωση του 49χρονου, ο αστυνομικός μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε υψηλά ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα και μερική δηλητηρίαση λόγω εισπνοής καπνού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE