ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργός Εργασίας και Πρόεδρος ΕΟΚΕ αντάλλαξαν απόψεις για τρέχοντα ζητήματα

Υπουργός Εργασίας και Πρόεδρος ΕΟΚΕ αντάλλαξαν απόψεις για τρέχοντα ζητήματα

Ανταλλαγή απόψεων σε φλέγοντα τρέχοντα ζητήματα έγινε κατά την ειδική συνεδρία του Εργατικού Συμβουλευτικού Σώματος, στην οποία προήδρευσε η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ), Γιώργου Ντάση, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, μετά την εκλογή του.

Σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της συνεδρίας, ο κ. Ντάσης είπε πως οι προσωπικοί του δεσμοί με την Κύπρο είναι από πολύ παλιά, αλλά ο στόχος του είναι να ενισχύσει τους δεσμούς της Κύπρου με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και ιδιαίτερα με την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή.

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να συμμετάσχω σε μια ειδική συνεδρίαση του Εργατικού Συμβουλευτικού Σώματος της Κύπρου και θέλω να ευχαριστήσω θερμότατα την Υπουργό Εργασίας που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε φλέγοντα τρέχοντα ζητήματα τόσο μεταξύ μας, όσο και με τους συναδέλφους που συμμετέχουν Εργατικό Συμβουλευτικό Σώμα”, είπε ο κ. Ντάσης.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του στην Κύπρο, είπε πως θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους ουσιαστικά τους κοινωνικούς φορείς, ενώ αναφέρθηκε και στην πρωινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

“Αισιοδοξώ”, κατέληξε, “ότι μέσα από αυτές τις επισκέψεις, ενισχύουμε τους δεσμούς με την Κύπρο. Οι προσωπικοί μου δεσμοί με την Κύπρο είναι από πολύ παλιά, αλλά ο στόχος μου είναι να ενισχύσω τους δεσμούς της Κύπρου με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και ιδιαίτερα με την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή».

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top