ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Διεμφυλικός γεννά κοριτσάκι

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Διεμφυλικός γεννά κοριτσάκι

Ο Χένρι Στάιν, γεννήθηκε γυναίκα και αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή φύλου, όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης, λίγο πριν αρχίσει να λαμβάνει τεστοστερόνη, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος.

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το γεγονός πως ο Ισλανδός, Χένρι Στάιν, γέννησε στα 19 του ένα πανέμορφο κοριτσάκι!

Ο Στάιν, γεννήθηκε γυναίκα και αποφάσισε, μόλις ενηλικιώθηκε, να προχωρήσει στην αλλαγή φύλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης, λίγο πριν αρχίσει να λαμβάνει τεστοστερόνη, ο Στάιν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος!

«Είχα αρχίσει να προσαρμόζομαι και να ζω σαν άντρας, όμως απέμεναν ένας ή δύο μήνες μέχρι να αρχίσω τη θεραπεία ορμονών, όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος» είπε ο Στάιν στο περιοδικό Gay Iceland και προσέθεσε ότι «θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα να μείνω έγκυος μετά τη θεραπεία, αλλά όχι ακατόρθωτο».

Εν τέλει ο Στάιν αποφάσισε να παρατείνει τη μετάβασή του και να κρατήσει το παιδί, ενώ συνέχισε να ζει σαν άντρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στις 13 Απριλίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική. Μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε ότι σχεδιάζει να θηλάσει το παιδί του «μέχρι να χορτάσουμε και οι δυο», αλλά τόνισε ότι θα συνεχίσει τη μετάβασή του  όσο το δυνατόν συντομότερο.



Είναι ο πρώτος διεμφυλικός στην Ισλανδία που γεννά παιδί κατά τη διάρκεια της μετάβασης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE