Φρίκη για 28χρονη στη Λεμεσό! Άγριος ομαδικός βιασμός της από πέντε άντρες

Φρίκη για 28χρονη στη Λεμεσό! Άγριος ομαδικός βιασμός της από πέντε άντρες

Ταξίδεψε στην Κύπρο για μια δουλειά και ένα καλύτερο μέλλον και κατέληξε «σκλάβα του σεξ» σε ένα μικρό διαμέρισμα στη Λεμεσό. Ο λόγος για 28χρονη από τη Βουλγαρία που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό της την Παρασκευή 6/5.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη αφού της υποσχέθηκαν εργασία ως σερβιτόρα στη Λεμεσό, αφίχθη στην Κύπρο την 1η Απριλίου. Από το αεροδρόμιο την παρέλαβε 29χρονος από το Μπαγκλαντές και την οδήγησε στο σπίτι στο οποίο διέμενε με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του, κλειδώνοντας την παρά τη θέληση της σε δωμάτιο.

Κατήγγειλε μάλιστα ότι πριν από λίγες μέρες βιάστηκε διαδοχικά και από τους 5 άντρες που διέμεναν στο σπίτι, ενώ μόλις χθες (Παρασκευή 6/5) κατάφερε να δραπετεύσει από το κολαστήριο που ζούσε και αμέσως έτρεξε στην Αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια και να καταγγείλει τα όσα βίωσε.

Μετά την κατάθεση της ο 29χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 7/5 βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE